Bezoek
Blijf op de hoogte en volg Merlijn
31 Maart 2008 | Zuid-Afrika, Caledon
De scholen in Genadendal hebben inmiddels herfstvakantie. Dus qua werk is het nu rustig in Genadendal. De afgelopen twee weken hebben we veel bezoek gehad in Genadendal. Bij mij zijn Kirsten, Nick en papa langsgekomen. De eerste week waren Nick en Kirsten er. We zijn samen met de andere studenten naar 12 uur durend muziek festival geweest in Kaapstad. Onder andere Muse, Good Charlotte, 30 seconds to Mars en KOrn traden op. Erg leuk om mee te maken. S'avonds hebben we overnacht in een hostel in Kaapstad. In dezelfde week hebben we ook nog een prachtige wandeling gemaakt door de kloof bij Genadendal. We kwamen uit bij een prachtige waterval. Afgelopen zaterdag is Loek aangekomen op het vliegveld van Kaapstad. Hij kwam al om 5.45 in de ochtend aan dus Kirsten, Merel en ik zijn om 4.45 vertokken uit Genadendal. Een vroegertje dus. Merel haar ouders en 2 vriendinnen kwamen dezelfde dag om 10 uur aan. S'middags hebben we Kirsten afgezet in Kaapstad. Kirsten gaat namelijk een 24 dagen durende rondreis maken door Zuid afrika, Namibie, Botswane, Zambia en Zimbabwe. Daarna zijn we terug gereden naar Genadendal. Eenmaal aangekomen heb ik mijn vader een korte rondleiding gegeven en s'avonds zijn Papa, Nick en ik uit eten geweest in Greyton. De volgende ochtend zijn Nick en papa vertrokken voor hun weekje Garden route. Vrijdag vliegt Nick terug naar NL. Loek komt vrijdag terug naar Genadendal. En vertrekt de zaterdag erop. Ik heb nog wat foto's bijgevoegd van de reis die Kirsten en ik hebben gemaakt. Veel kijk plezier!
31 Maart 2008 - 09:04
Germen:
Hey Merlijn,
Ziet er gaaf uit man. Geniet nog lekker van de vakantie en groeten daaro.
Groet,
Germen -
31 Maart 2008 - 09:19
Vincent:
Hey Tommie!
Goed om te lezen dat het allemaal ok met je gaat man, ik lees dat je niet alleen bent de aankomende tijd!
Veel plezier nog! -
31 Maart 2008 - 09:45
Angelien:
Hoi Merlijn,
Zo te zien hebben jij en Kirsten een prachtige week gehad. De foto's doen me terugdenken aan Namibie. Dan gaat het wel weer kriebelen. Leuk dat je MUSE live hebt gezien. Ik heb net een cd van ze gekocht, maar een concert is even wat anders.
Dat Kirsten, Nick en Loek er zijn (geweest)is natuurlijk extra genieten.
Groetjes,Angelien -
31 Maart 2008 - 18:19
Ellen Bos:
Hallo allemaal
Weer prachtige foto's en verhalen. Om jaloers op te worden. Het is toch wel heel bijzonder dat jullie, Loek, Merlijn, Kirsten en Nick met elkaar in Zuid Afrika verblijven. Iedereen die aan het reizen is heel veel plezier. En Merlijn jij moet vast werken. Maar namens ons allen een gezellige en leuke tijd met elkaar gewenst. En bedankt voor je sms bericht.
Ellen -
31 Maart 2008 - 18:28
Netty Lens:
hoi Merlijn,
Zo te zien heb je samen met Kirsten veel moois meegemaakt op jullie reis. Fijn om te lezen dat Loek goed is aangekomen.
En zo hebben jullie elkaar allemaal nog even gezien, voordat Nick en Loek hun rondreis gingen maken.
Doe ze de groeten als jullie contact hebben en voor je vader alvast felicitaties met zijn verjaardag a.s. donderdag!
Liefs, Netty
03 April 2008 - 19:16
Ellen :
Gefeliciteerd met je vader, heb zojuist geprobeerd hem telefonisch te bereiken op zijn mobiel maar lukte niet. Mocht jij je vader spreken wil je hem dan namens ons feliciteren. En natuurlijk alvast voor volgende week een gezellige tijd toegewenst met elkaar.
Ellen en family -
05 April 2008 - 14:31
Dieter En Jente:
Heeeej Neeeef!
Klinkt goed, allemaal coole verhalen hoor! Ziet er allemaal wel heel gaaf uit man! Die OLIFANT! Sodeknetter wat een unit.
We hebben ons ingeschreven zodat we alles kunnen bijhouden ... heel veel plezier!
groeten
Jente en Dieter -
10 April 2008 - 15:05
Wendy:
Hey Merlijn,
Wat een vette foto's! Echt zo stoer dat je van dichtbij een olifant kan bekijken. Tja...kan waarschijnlijk ook in de dierentuin, maar dit is toch echt even wat anders haha....
Zo te zien vermaak je je daar prima. Al lekker bruin geworden!
Hier is het zo druk geweest de laatste paar weken op school, niet normaal! gelukkig wordt het hier ook weer wat beter weer, helaas zullen vergeleken met jullie straks nog steeds spierwit zijn haha.... maar goed...
Succes weer de komende tijd!
Liefs,
Wendy