Welkom
Blijf op de hoogte en volg Merlijn
16 November 2007 | Nederland, Nijmegen
Per 22 januari 2008 vertrek ik voor vijf maanden naar Zuid Afrika om mee te werken aan het project 'Sports for all' in Theewaterskloof. Een project van de HAN (hogeschool Arnhem Nijmegen) in samenwerking met the university of the western cape. Mijn activiteiten zullen plaatsvinden in Genadendal, zo'n 75 kilometer van Kaapstad.
Het project:
Project Theewaterskloof is een samenwerkingsverband gericht op de sociale en economische ontwikkeling van de gemeenschappen in de regio Theewaterskloof in Zuid-Afrika.
De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen(HAN) werkt sinds een aantal jaar samen met de University of Western Cape (UWC) aan de opbouw van een betere en sterkere samenleving in de dorpen van de gemeente Theewaterskloof.
In 2012 moet er in Genadendal een gestructureerd sportaanbod zijn. Dat is de ambitie van het project van de opleiding Sport, Gedrag en Maatschappij (SGM)en de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) in Theewaterskloof. Vijf jaar lang zullen er steeds groepen ALO & SGM-studenten naar Zuid-Afrika gaan om in estafette te werken aan het project.
Samen met 3 andere ALO studenten (Thijs de Groen, Merel Vissers en Jarno van Kevelaar)gaan wij lesgeven op het voorgezet onderwijs in Genadendal, daarnaast zullen we ons bezighouden met bijscholing van de docenten LO aldaar en het aanleggen van sportfaciliteiten. Op deze site houd ik jullie op de hoogte van mijn avonturen!
Groeten,
Merlijn Snijders
16 November 2007 - 11:40
Thijs:
Goed bezig Merlijn! En ik ben nog wel de 1ste!;)! Later -
25 November 2007 - 10:14
Merel:
Hey Merlijn! Leuk dat je ook een site hebt! Woensdag shirtjes halen wordt helemaal top! Ik heb er zo'n zin, kan niet wachten om naar Zuid Afrika te gaan! En ook nog allemaal in Genadendal! Wordt geweldig!!! -
29 November 2007 - 18:31
Jarno:
Hey Mede Afrika-ganger!
Tof dat je ook een site heb!..Kun je de familie / vrienden een beetje op de hoogte houden!
Ik heb er zin an!!..Nog ff wachten en dan is het zo ver!!
spreek je!
Gr. Jarno